Nieuwbouw Eetcafe Simpel eNet domotica & E-installatie

De verbouwing van Eetcafe simpel werd goed aangepakt eerder had Clerx Elektrotechniek de keuken en de meterkast aangepakt, nu was het restaurant aan de buurt met de aanbouw van de Serre.

In overleg met de opdrachtgever en de architect is er een lichtplan bedacht, al snel bleek dat er aardig wat verlichting in moest.

  • 33 filament lampen
  • 80 meter hoogwaardige ledstrips
  • 7 design wandlampen
  • 40 meter 3-fase lichtrail met bijbehorende tracklight spots
  • 28 aluminium inbouwspots

Dit alles is aangesloten op 12 dim actoren 5 stuks 0-10V actoren voor de aansturing van de ledstrips en 8 schakel actoren, hoe bedien je zoiets dat kan eigenlijk maar op een manier en dat is met eNet door alle acties in scenes onder te brengen kan je dit geheel in en uit schakel met een paar knopen i.p.v. talloze dimmers en schakelaars .

Het mooie van het eNet Domotica systeem dat je met één druk op de knop van een taster een scène worden opgeroepen die past bij het moment van de dag, en die van te voren in de eNet app is vastgelegd.

Wij als gecertificeerde eNet SMART HOME servicepartner kunnen door de volledige vrijheid in het plaatsen van de tasters voor de bediening het overal plaatsen. Het radiografische Smart Home biedt naast comfort bij het installeren, natuurlijk ook in het gebruik uitgebreide comfortabele functionaliteit.


Zo kan met één druk op de knop van een taster een scène worden opgeroepen die past bij het moment van de dag, en die van te voren in de app is vastgelegd.

Referenties