De Groepenkast Vervangen

Aanpassingen aan de groepenkast

De meterkast ook wel groepenkast genoemd is het belangrijkste deel van de elektrotechnische installatie en daarom is het belangrijk dat deze conform de installatie normen is geïnstalleerd. De meterkast ook wel groepenkast genoemd, is een belangrijkste schakel in uw installatie. Deze verdeelt de binnenkomende elektriciteit over de verschillende groepen.

Wat doet groepenkast:

Groepenkasten beschermen het elektrische systeem in geval van overbelasting, kortsluiting of aardfouten. In al deze gevallen wordt een sectie van het elektrische systeem uitgeschakeld.

Installatie tester:

Met onze installatie tester, testen wij aardlekschakelaars (afvaltijd en uitschakelstroom), isolatiemeting (is de bedrading goed in de woning) en aardcircuitmeting (voldoet de aarding van het systeem). Wilt u uw meterkast vervangen, uitbreiden of verleggen? Clerx Elektro techniek adviseert u graag bij de realisatie hiervan.

groepen kast vervangen:

Heeft u nog een ouderwetse stoppenkast/groepenkast? Laat Clerx Elektrotechniek deze inspecteren, en kan in overleg worden vervangen door een moderne groepenkast met automaten en aardlekschakelaars. Moderne groepenkasten zijn veiliger in gebruik en zorgen voor veel gebruiksgemak.

Over stappen van gas naar elektrisch koken:

Stapt u over van het gas naar elektrisch koken Ook voor het installeren van een 2-Fase of 3-Fase fornuis groep kunt u bij ons terecht.

Uitbreiding groepenkast sauna, jacuzzi of laadpaal:

Wilt u een sauna, jacuzzi of een laadpaal nemen dan hebben deze apparaten een aparte aardlekautomaat nodig, zodat u deze apparaten veilig kan gebruiken ook hier voor kunt u bij ons terecht.

Meterkast scan:

Bent u net verhuisd of weet u niet of uw groepenkast juist is aangesloten? Dan is het verstandig om Clerx Elektrotechniek in te schakelen voor een meterkast scan.

 

klik hier voor een vrijblijvende afspraak

 

InstallQ erkend installateur

Als InstallQ erkend installateur staan wij garant voor kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Clerx Elektrotechniek bezit over het zegelrecht wij mogen zegels van de meterkast verbreken en opnieuw aanbrengen.

Voorbeeld van vervangen meterkasten

 

Meterkast oude situatie

meterkast vervangen clerx

Meterkast nieuwe situatie

Nieuwe meterkast installatie

Referenties