Clerx Elektrotechniek

Hikvision beveiligingscamera

Waarom camera beveiliging ?

Overzicht specifieke situatie, preventief, zien wat er zich afspeelt, achteraf nakijken van gebeurtenissen, veiligheid voor klanten en medewerkers …

Nieuw! een zeer handige functie: Focussen op classificatie van mens en voertuig op waardoor makkelijk terug zoeken van mensen of voertuigen op de mobile App mogelijk is

Een Ip-camera installatie is een betrouwbaar camerabeveiligingssysteem en zorgt voor een veilige situatie rond uw woning of bedrijfspand. Clerx elektrotechniek helpt u graag bij het beveiligen van uw terrein met camerabewaking om u te behoeden voor inbraken en dergelijke.

Tegenwoordig is camerabewaking bijna niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zo komt u onder andere op straat, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen en op een privéterrein, zoals een huis of boerderij camerabewaking tegen. Camerabewaking is een uitstekende manier om uw eigen terrein te bewaken. Een Ip-camera installatie kunt u inzetten als preventieve beveiliging en houdt u onbevoegden op afstand. Bovendien hebt u bewijs op camerabeeld, mocht er toch iets gebeuren, ook na een incident kunnen de beelden worden gezien om zodoende de situatie alsnog te kunnen bekijken.

Camera’s worden ook ingezet vanuit een controlesituatie. Indien een bedrijf, winkel of woonhuis een overzicht wil hebben van wat er zich afspeelt in bepaalde gebieden dan kan camerabeveiliging de oplossing zijn. Op een beeldscherm of vanuit de mobiele telefoon/tablet kan er live waargenomen worden wat er zich afspeelt in het bereik van de camera’s.

Zo kan een bedrijf met meerdere vestigingen vanuit 1 centrale plek een totaal overzicht krijgen van alle gebeurtenissen die zich binnen de camera’s die op de verschillende locaties zijn geplaatst plaatsvinden.

Kortom, er kan heel veel op het gebied van camerabeveiliging. Voor zowel particulier als bedrijf.

Clerx Elektrotechniek

bekijk ook eens onze interessante pakket aanbiedingen 

Wat kan Clerx Elektrotechniek voor u betekenen

In een gesprek met u zal er eerst worden gevraagd wat uw specifieke wensen, kansen en problematieken zijn. Van daaruit wordt er naar een oplossing gekeken voor uw situatie. Belangrijk is waar de camera’s geplaatst zullen worden, maar nog belangrijker is wat de camera moet “zien”. Uiteindelijk is dat waar het u om gaat. Clerx elektrotechniek kan u daarin adviseren om gezamenlijk de beste oplossing voor u te verkrijgen. Dit alles gebeurt op basis van wederzijds vertrouwen.

De installatie van het camera systeem

Na het verstrekken van de opdracht zullen de werkzaamheden worden ingepland. Het systeem zal in uw bedrijf of huis worden geïnstalleerd. Ook tijdens de werkzaamheden zal er een goede afstemming met u worden gehouden. Wij gaan pas weg als u tevredenen bent.

klik hier voor een vrijblijvende afspraak

Clerx Elektrotechniek geeft een demonstratie op locatie .

Als u toch nog niet helemaal overtuigd bent van de goede prijs-kwaliteitverhouding van de Hikvision camera’s of u wilt het wel eens met uw eigen ogen zien kan er vrijblijvend op locatie een demo presentatie worden gegeven.

Referenties