Hikvision IP Camerabeveiliging

De gebruiksvriendelijke Hikvision recorders zijn voorzien van Nederlandstalige menu’s waardoor het instellen en bediening eenvoudig is,

deze recorders zijn gemaakt voor 24/7 opnames en zorgen voor een professionele beeldkwaliteit.

Indien de NVR of losse IP camera(‘s) gekoppeld is met een LAN netwerk met internet connectie, kunnen de beelden op Windows en Mac machines worden benaderd via een webbrowser en/of de iVMS-4200 video management software, voor smartphones en tablet is de App iVMS-4500 beschikbaar. Kortom, Hikvision is een flexibele, gebruiksvriendelijke camera-installatie voor woning en bedrijven.

                                 Voor onze aanbiedingen zie ook onze actie folder!

                                                      Hikvision Smart IP-camera’s

Hikvision Smartline camera’s ondersteunen de volgende opties 

  • Kenteken herkening
  • Gezichtsdetectie
  • Indringers gebied
  • Object verwijdering
  • Personen telling
  • 60 beelden per seconden
  • Smart tracking (ptz only)
  • kleuren beeld in nachtelijk situaties (darkfighter only)

 Darkfighter X Bestuurbare dome ptz dome camera   

 Darkfighter bestuurbare dome camera

De Hikvision Darkfighter X PTZ-camera’s zijn in staat om hoge kwaliteit gekleurden beelden weer te geven bij omstandigheden van minimale verlichting, de DarkFighterX serie is een nieuwe gepatenteerde techniek en zorgt voor optimaal beeld in het donker. Door net als het menselijk ook gebruik te maken van twee sensoren, staafjes en kegeltjes, wordt er zowel kleur informatie als beeldinformatie verzameld.

Hierdoor kan de Darkfighter X 24 uur per dag een kleurenbeeld geven!

Met de 25X optische zoom Day/Night-lens, de camera biedt meer details over uitgestrekte gebieden. Uniek aan deze PTZ camera is dat hij 20 graden door zijn horizontale as kan draaien, waardoor ook in de ingezoomde stand de PTZ nog omhoog kan draaien om de optimale beelden te geven.

De Darkfighter PTZ-camera beschikt ook over een brede waaier van slimme functies, zoals gezichtsherkenning, inbraakdetectie, crossline-detectie.

Deze eigenschappen worden gecombineerd met de slimme smart tracking, hetgeen de camera in staat stelt om elke geleidelijk bewegend object op te sporen en te volgen.

De DarkFighterX heeft een infrarood bereik van 200 meter en True WDR.

– 4-120 mm lens
– Optische zoom: 25x,
– Digitale Zoom:16x
– Smart functies
– IP66
– 200m IR
– True WDR 120dB

Referenties