Optische en Thermische Ip-camera’s Geรฏnstalleerd bij Ebusco Deurne

๐๐ซ๐จ๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐ฎ๐ข๐ญ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐œ๐ก๐ญ: ๐œ๐š๐ฆ๐ž๐ซ๐š๐›๐ž๐ฏ๐ž๐ข๐ฅ๐ข๐ ๐ข๐ง๐  ๐›๐ข๐ฃ ๐„๐›๐ฎ๐ฌ๐œ๐จ

Inmiddels alweer een aantal jaar geleden werden we benaderd door Ebusco uit Deurne. Dit snelgroeiende bedrijf ontwikkelt en produceert 100% elektrische stads- en streekbussen. We kregen de vraag of wij de installatie van het camerasysteem konden verzorgen.

Na een uitgebreid plan van aanpak zijn we gestart met het beveiligen van het bedrijfspand. Met dit project zijn we gefaseerd te werk gegaan. Als laatste hebben we afgelopen jaar het systeem uitgebreid met een aantal thermische PTZ camera’s in de verschillende assemblagehallen.

Deze thermische camera’s scannen de volledige bedrijfshallen, en detecteren het direct wanneer er een stijgende temperatuurwaarde wordt waargenomen. Er wordt dan automatisch een alarmmelding gestuurd via de mobiele app of een e-mailnotificatie, zodat er direct actie kan worden ondernomen.

Gekozen voor hetย veiligheidsmanagementsysteem (VMS) Network Optix

Clerx Elektrotechniek is een ervaren specialist in Network Optix, zijn we volledig toegerust om dit krachtige videobeheerplatform te installeren en te configureren. Bij Ebusco waren ze al snel overtuigd na een demo van Network Optix het is een veelzijdige softwareoplossing die geavanceerde videobewaking en -beheer mogelijk maakt. Daarom hebben ze bij Ebusco gekozen voor Network Optix.

We zijn er trots op dat we dit mooie project voor Ebusco hebben mogen realiseren!

Referenties