Kik Ongediertebestrijding kiest voor de nieuwste 24/7 4K Colour ip-Camera’s

Kik Ongediertebestrijding wou een camera systeem die dag en nacht de scherpste kleuren beeld geeft daarom is er gekozen voor het kiest voor de nieuwste 24/7 4K Colour ip-Camera’s van Hikvison.

Met de bijbehorende 4K NXI recorder is het ook zeer eenvoudig om op de mobiele app terug te zoeken naar classificatie van mens en voertuig met een paar simpele bewegingen weet je precies wanneer er iemand op je terrein geweest is.

Beveiligingsinformatie wordt beter zichtbaar door de 24/7 colour camera’s aangedreven slimme functies op basis van data-analyse, waardoor doelen effectief in ware kleuren worden vastgelegd.

  • Bewegingsdetectie 2.0 onderscheidt personen en voertuigen van andere objecten in de omgeving en richt zich op echte veiligheidsbedreigingen met efficiënte videozoekopdrachten.
  • Live Guard (IP) schrikt indringers af met visuele en auditieve waarschuwingen en stuurt op afstand meldingen naar gebruikers.
  • Focussen op classificatie van mens en voertuig op basis van Deeplearning waardoor makkelijk terug zoeken van mensen of voertuigen op de mobile App mogelijk is

Referenties