Eaton Holec

Eaton presenteert Vlamboogbeveiligings component – AFDD+ (Arc Fault Detection Device+)

Het vlamboogbeveiligingscomponent AFDD+ beschermt tegen branden die ontstaan in de elektrotechnische installatie van woningen.

De AFDD+ combineert de functies van vlamboogdetectie, installatie-automaat en aardlekschakelaar in één component. Met permanente elektronische circuitbewaking detecteert het component vlambogen, schakelt af en voorkomt zo branden in de elektrotechnische installatie. Het component heeft zo een drievoudige beveiligingsfunctie conform de laatste technologieën en voldoet aan de geldende voorschriften.

Inleiding Eaton Holec groepenkasten

De Eaton Holec groepenkasten beschermen het elektrische systeem in geval van overbelasting, kortsluiting of aardfouten. In al deze gevallen wordt een sectie van het elektrische systeem uitgeschakeld, waardoor de kans op brand en letsel wordt weggenomen. Naast verdeelkasten die aan de geldende wettelijke normen voldoen, biedt Eaton oplossingen die nog een stap verder gaan en beter aansluiten op de vereisten van de hedendaagse gebruikers van gebouwen.

Medusa groepenkast

Medusa is een kunststof laag spanning verdeel systeem tot max. 80A voor toepassing in (luxe) woningen, (winkel) bedrijven, kantoren en praktijkruimten. Medusa beschikt over drie 12 moduul brede sleuven voor het inbouwen van DIN modulaire componenten en is standaard voorzien van een transparante deur. Medusa is verkrijgbaar in zowel een enkele als dubbele uitvoering.
Medusa FLEX is een flexibel concept voor het snel en eenvoudig samenstellen van groepenkasten.

               mendusa groep mendusa meterkast

Systeem 55 Flex Groepenkast

Systeem 55 is een modulair kunststofkastensysteem voor het samenstellen van huisaansluitcombinaties en schakel- en verdeelinrichtingen voor woningen, (winkel)bedrijven, kantoren en praktijkruimten. Het systeem omvat kasten met beveiligingscomponenten, rail-, klemmen- en voedingskasten voor eenvoudige assemblage van verdeelinrichtingen.

De groepenkast is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Systeem 55 FLEX is een flexibel concept voor het snel en eenvoudig samenstellen van.

             meterkast 8 groeps             meterkast 12 groeps

Referenties