Badhotel meet zijn maximale capaciteit met Fluke energielogger

Afgelopen jaar hebben we al aardig wat meting gedaan met onze nieuwe Fluke energielogger! Hiermee kunnen we stroom, voltage en vermogen meten en analyseren.

Door het plaatsen van deze energielogger weten we na een week wat het verbruik en de piekmomenten zijn.

Best wel handig om te weten wat je netaansluiting qua verbruik aankan. Zeker gezien de versnelde overstap van gas naar elektrisch en de toename van elektrisch laden binnen het bedrijfsleven.

Denk bijvoorbeeld als je wilt weten hoeveel vermogen je vrij heb voor het plaatsen van laadpalen

Deze laatste meting is gedaan bij Badhotel Renesse om te kijken wat het maximale stroomverbruik is. Aan de hand daarvan kan in kaart worden gebracht welke netaansluiting er gewenst is bij de nieuwbouw van Spa.

Het verbruik van elektrische voeding wijzigt voortdurend. Dit betekent dat de belasting op het elektriciteitsnetwerk verandert, wat leidt tot energieverspilling.

Door de bron van deze verspilling te zoeken, kunt u strategieën ontwikkelen om de verspilling te verminderen. Met de Fluke driefasen stroom- en energieloggers kunt u ontdekken waar en wanneer u stroom verbruikt en maatregelen nemen die ervoor zorgen dat u uw energie efficiënt gebruikt.

Door het continu loggen van het energieverbruik kunnen elektrische dataloggers van Fluke u helpen snel en gemakkelijk besparingsmogelijkheden op te sporen, waardoor u uw investering snel kunt terugverdienen.

Referenties