Energiebesparing met led

Energiebesparing met Led verlichting

Dat led verlichting zuiniger is dan traditionele verlichting is inmiddels wel bekend. Maar hoeveel kun je nu daadwerkelijk besparen? En hoe snel zijn de aanschafkosten voor een lamp terugverdiend? Clerx Elektrotechniek rekent het voor u uit!

Bespaar tot 85% op je verlichting

Vergeleken met andere soorten lampen verbruikt een led-lamp een stuk minder elektriciteit. Led-lampen hebben geen opwarmtijd, zoals bij spaarlampen of tl-buizen. Zo verbruikt een traditionele gloeilamp gemiddeld 60 Watt, een spaarlamp 15 Watt en een led-lamp maar 5 Watt.

Een led-lamp gaat lang mee, heel lang!

De gemiddelde levensduur van een led-lamp die een gloeilamp vervangt is 25.000 uur, De gemiddelde levensduur van een led-spot die een halogeen GU 10 spot vervangt is 35.000 uur en de gemiddelde levensduur van een led-tube die een tl-buis vervangt is maar liefst 50.000 uur. En de nieuwste generatie ledpanelen hebben maar liefst 70.000 branduren.

 

Voor onze aanbiedingen zie ook onze actie folder!

 

Je investering in 1 a 2 jaar terugverdiend met de Philips retrofit led lampen:

Het lage energieverbruik én de lange levensduur van led verlichting zorgen voor een aanzienlijke besparing op energie- en vervangingskosten. De aanschafprijs van een led-lamp is gemiddeld binnen 2 jaar terugverdiend.

A-kwaliteit armaturen/ledlampen:

Ons assortiment bestaat uit de nieuwste generatie Philips Master, Noxion, Segula led verlichting van het betrouwbare A merk merken. Voor elke oude lamp is er een vervangende led-lamp die hem in kleur of felheid evenaart. Er zijn lampen in diverse kleuren, van helder wit tot warm wit. De meeste led lampen zijn dimbaar.

Led-besparingscalculator:

Met de Led-besparingscalculator kan Clerx Elektrotechniek voor u uitrekenen wat uw potentiële besparing kan zijn als u investeert in led verlichting:

Naamloos

 

 

Referenties