led lamp philips

Philips masterled

Philips Master LEDlampen

Dimbare LEDlampen voor topprestaties

LED lampen zijn de nieuwe spaarlampen. Met LED-verlichting kunt u op uw energiekosten besparen, omdat deze lampen een zeer laag energieverbruik hebben.

In het begin gaven ze wit en blauwig licht. Tegenwoordig is de kleurweergave zeer goed geworden en zijn de kleuren in extra warm wit (2700K), warm wit (3000K) en koelwit (4000K) verkrijgbaar.

LED lampen bevatten geen kwik en hebben een lange levensduur. Hierdoor is LED-verlichting milieuvriendelijk.

Tevens zijn er nu LEDtubes ter vervanging van TL lampen. Ondanks dat LED erg zuinig is en veel licht geeft per Watt, is het totaal vermogen beperkt in verband met warmteontwikkeling. Een TL buis geeft 360° en LED buis geeft 180° licht. Een TL lamp verliest door zijn grote spreidingshoek licht en het resultaat is sterk afhankelijk van de reflector. Bij LED buizen is dit minder, omdat er geen licht naar boven schijnt. U kunt LED buizen niet zomaar in een bestaand armatuur plaatsen. In conventionele armaturen moet u de bestaande starter vervangen door een LED dummy starter, bij hoogfrequent armaturen werkt dit iets anders aan de hand van het vsa is de HF Ledtube wel of niet geschikt voor vervanging.

tubesled lampen philips

Voor onze aanbiedingen zie ook onze actie folder!

Philips een wereld leider in Led verlichting

Philips biedt producten voor alle domeinen in alle segmenten/toepassingen, van bedrijfshal (werkplaats/magazijn) tot kantoren en van supermarkten tot horeca

De Philips LED-lampen bieden u:

Licht van hoge kwaliteit: consistente lichtkleur en geen onaangename verrassingen bij de toepassing.

Een uniforme, directionele lichtbundel zonder lichtverspilling daar waar u geen licht nodig hebt.

Maximale compatibiliteit met de transformators heeft Philips een uniek intelligent driverconcept voor LED-lampen op laagspanning ontwikkeld, wat een grote compatibiliteit met bestaande trafo’s mogelijk maakt.

Hoge dimprestaties geniet van een zachte, gedimde sfeer zonder flikkering, met Philips MASTER LED-lampen. Compatibel met de belangrijkste dimmermerken op de markt.

Referenties