Tijdelijke camera beveiliging

Camerabewaking is steeds vaker nodig niet alleen vanwege het verkrijgen van een vergunning voor een evenement, maar ook omdat het noodzaak is voor de veiligheid.

Er steeds meer vraag is naar tijdelijk camera beveiligen op evenementen, bouwplaatsen, bedrijven en zelfs woonhuizen omdat er door een conflict vervelende dingen rondom bijvoorbeeld uw woonhuis gebeuren.

Door het gebruik van de juiste camera’s kunnen we de juiste oplossing realiseren, zoals gebruik te maken van de diverse smart functies en de uitstekende nachtzicht waar onze camera’s over beschikken.

  • Indringers gebied324
  • Object verwijdering
  • Kentekenregistratie
  • Gezichtsdetectie
  • Smart tracking (ptz only)
  • kleuren beeld in nachtelijk situaties (darkfighter only)

Zowel met onze tijdelijke flexibele camera’s maar ook zeker met onze interessante pakket aanbiedingen van vaste camera’s systemen, kunnen wij een compleet pakket aanbieden.

Camera’s zijn een middel om een goed en duidelijk bewijslast te verkrijgen en hebben een preventieve werking.

Door de juiste camera’s te leveren en deze te koppelen aan een betrouwbare opname systeem bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt.

 

Nieuw bij Clerx Elektrotechniek ”Peoplecounting camera” waarmee in een live weergave hoeveel personen er in- en uitlopen. U kunt aan dit beeld een bedrijfslogo toevoegen als watermerk. Daarnaast is deze informatie via een excell export snel uit te lezen, ideaal voor elke onderneming!

Zo kan elk bedrijf de informatie krijgen die hij nodig heeft om zijn bedrijfsprocessen te optimaliseren en alle informatie te hebben die hij zoekt. Ook voor evenementen zoals festivals, marathons, markten, beurzen is dit de perfecte oplossing om te analyseren hoeveel bezoekers er uiteindelijk geweest zijn.

mensen tellen evenementen

Cameratoezicht inhuren bij u op locatie? Vraag een vrijblijvend advies gesprek aan!

Referenties